Om Oss

Om Norrlands Måleri AB

 

Vi är ett Piteåbaserad måleriföretag där även kontoret ligger. Det som är kännetecknande för oss är att vi alltid fastställer kvalitet och service i första hand. Som kund till oss är det meningen att du alltid ska känna dig prioriterad. Du kan också vara helt absolut säker om att vi brukar miljövänliga färger och produkter i vårt arbete.

 

För oss på Norrlands Måleri AB är det viktigt att du som kund känner förtroende för hela företagets målerikunskaper. Men det är också viktigt för oss att du blir en del av den teamkänsla som kännetecknar Norrlands Måleri AB som företag, och som har varit ett vinnande koncept genom åren. Att sätta kunden i centrum och låta kunden vara med genom hela måleriprocessen är en självklarhet för oss.

 

Vi vill gärna vara med och göra verklig av dina drömmar och idéer och ge dig fina måleriupplevelser som du kan glädjas åt lång tid i framtiden... det har du mitt och mina medarbetares ord på.

 

NÖJD KUND-GARANTI

 

köpa måleri av Målaremästarnas medlemmar har nu blivit ännu tryggare. Vi har sedan februari 2010 infört en Nöjd-Kund-Garanti som alla våra medlemsföretag står bakom. Det innebär att du har en extra garanti i två år på utfört arbete.

VAD INNEBÄR GARANTIN FÖR DIG SOM KONSUMENT:

 

I och med tillkomsten av Nöjd-Kund-Garanti tillförsäkras konsumenterna:

Två års garanti på utfört arbete

Opartisk besiktning

 

Att eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir tillrättade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg.

 

Copyright © All Rights Reserved